Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Vilken resa

Igår när jag satt och redigerade mitt VM inlägg så fick det mig att tänka på vilken resa jag har gjort från när jag började till nu. Jag kanske också reflekterade lite extra över det eftersom kommande säsong inte är jätte aktuell för min del. Jag har dock förhoppningar att kunna känna på is och eventuellt några matcher till våren. Det är kroppen och lilla pyret som kommer få bestämma det. Men iallafall, det är sjukt häftigt att kunna blicka tillbaka på allt.
 
För att se det mer specifikt kan ni klicka er in HÄR där jag har specifierat alla mina större erfarenheter inom dömningen. Öppnas i nytt fönster och det är fliken "erfarenheter"
 
 
Jag har genom alla år arbetat hårt för att nå mina mål och hela tiden haft delmål på vägen. Jag har hittat min egen väg för att lyckas. Allt från den fysiska biten med hårda tränings-/kostscheman, tuffa tester till teori med regler och hur man hanterar det sociala spelet. Jag ser en fortsättning på denna resa, och även om vi blir tre till hösten kommer jag fortsätta satsa så länge jag tycker det är kul och så länge jag håller den nivå jag gör och fortsätter att utvecklas. Jag ser ett stort mål i att faktiskt komma tillbaka efter graviditet och förlossning, sen får jag se hur lång tid det tar. Det är kroppen och lilla pyret som kommer få bestämma det, även om huvudet förmodligen kommer vilja komma tillbaka tidigare. Jag känner mig så sjukt motiverad just nu.
 
 
 
Min dröm är att komma tillbaka och känna samma glädje som jag gjort, framförallt som senaste säsongen. Att vara med och fightas om en plats till kommande VM turneringar och drömmen om 2022 lever inom mig, och det är det jag kommer arbeta för.
 
 
Så många minnen som finns här !