Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Positivt besked

 
Även om säsongen tog slut för längesedsn jobbar jag på ett inlägg som kommer innefatta min VM resa, men det kommer i ett senare inlägg.
 

Det finns också en liten annan anledning till varför jag inte har bloggat så mycket senaset 2 månaderna. Det är nämligen så att i Oktober kommer det komma en liten kille eller tjej till familjen Lovensnö. Vi är såklart otroligt glada över detta.

Det är därför jag inte haft några högt uppsatta mål för varken sommarträningen eller med min cykling inför denna sommar. För vår förhoppning efter OS, var att detta skulle komma förr eller senare.


Det har varit en hektisk vår på många sätt, 
jobb, hockey, sjukdom & ett positivt besked.

Ett positivt besked som var väldigt välkommet. I och med att jag kommer vara gravid hela sommaren kommer jag också få anpassa min träning efter det och jag kommer dela med mig av min resa nu när allt är officiellt. Det kommer också som ni förstår bli ett uppehåll med dömningen nästa säsong, men en förhoppning om att kroppen ska hålla ihop och återhämta sig så man kan känna på is i slutet säsongen och eventuellt döma någon match i någon lägre serie. Siktet är inställt på att komma tillbaka till hockeyn på samma nivå och jag drömmer om 2022 och nästa sommar med cykling.