Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

1 månad

Idag är vår lilla skatt, vår Elias - 1 månad. Som alla föräldrar säger, vad tiden går fort ! Tiden har verkligen gått väldigt fort. Det är otroligt roligt att se hur han har utvecklats på bara fyra veckor.  Vi skiljer inte längre på dag och natt. Det känns som att dygnen har förvandlats till cykler som handlar om mat, sömn och blöjbyten. När åt han senast? Hur länge har han sovit? Har han bajsat? Såklart att det är en stor förändring i ens liv, men det är också så otroligt mycket kärlek.
 
 
Han växer så det nästan bokstavligt knakar. Igår var vi på BVC för läkarbesök och såklart vägde vi och mätte. Han fortsätter kurvan uppåt både på vikt och längd. Jag har noll nojja över hans viktuppgång. Jag är bara glad att han äter såpass bra som han gör och att amningen fungerar 100% för tillfället. 
 
Kläder - Newbie
 
Man har börjat förstå honom lite mer, vad han vill när han är missnöjd. Såklart att vissa dagar/nätter har varit bättre än andra. Vi har haft några nätter nyligen som varit tuffa. Och vips, åt han bara en gång inatt och sov nästan 5 timmar i sträck ! Vaknade till när pappan skulle till jobbet. Då trodde jag att morgonen var förstörd. Men efter en liten stund somnade han om igen. Det trodde jag aldrig. Skönt att man kan ha fel ;)
 
 
Han tar dock fortfarande inte napp, men att sulta på sin egen arm och tumme går bra. Det där med att han tar in tummen gillar jag inte riktigt. Börjar han med tummen så kan det bli problem när man väl ska vänja sig av mig det senare. Tummen har man med sig överallt. Det skulle vara skönt om han kunde ta napp för att kunna trösta med. Då kanske det inte heller spelar så stor roll om det är jag eller pappan som tröstar. Men vi forsätter att prova. Vi har nu två olika märken, MAM och ESSKA för 0-2 mån, någon som rekomenderar någon annan som fungerat för er? Tips mottages :)