Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Lurad. Här trodde jag att jag skulle skruva IKEA möbler - men icke

Tack alla fina därute efter mitt senaste inlägg. För alla fina kommentarer och meddelanden <3 Det värmer in i hjärtat.
 
Igår var tanken att jag skulle åkt till Skövde för att kolla på TV Pucken för tjejer men minimalt med sömn kände jag att det kommer inte bli en rolig dag. Dels resan dit, att köra när man är så fruktansvärt trött, och sen träffa alla domare och en del coacher som man känner hade tagit på krafterna. Istället blev det en lugn dag hemma och jag tog ikapp lite sömn mitt på dagen.
 
Vi har länge funderat på hur vi ska lösa en yta i köket. Vi har haft en provisorisk lösning med ett bord som fungerat som en avlastningsyta. Vi har haft bordet där för att vi ville testa om det är en potentiell lösning för att ha en köksö, vilket det är. Men alla öar vi har tittat på tycker jag har varit lite för dyra för att ha några år innan vi renoverar. Så jag har dröjt lite på detta. Tills jag igår kom på att kolla på en öppen förvaringslösning. Gick in på IKEA och kikade och hittade en i svart med ekskiva, vilket skulle passa perfekt i vårat svarta kök och vårat ekbord. Det är inte en stil jag själv hade valt, men nu var det det här köket som satt i huset när vi köpte det, och vi får göra det bästa av situtionen.
 
Sagt och gjort. En billigare och faktiskt en snyggare lösning än den första vi hade med en vit köksö lösning. IKEA öppnade tio och vi såg till att vara där när det öppnade för att egentligen bara springa in och ta det vi skulle ha. Men min man hade andra planer och tyckte vi skulle ta varvet på IKEA och kika, och även gå i lite andra butiker. VIlket jag tyckte var konstigt, för det brukar han inte vilja göra. Men lite bebiskläder kan man ju alltid titta på ;)
 
IKEA och några butiker senare var vi påväg hem och jag var taggd på att skruva ihop köksön och städa ordning i köket. Väl hemma tog jag småpåsarna vi hade och öppnade dörren. Vid jackorna hänger för mig en helt främmande jacka som jag inte kände igen. Vems är det här? Konstigt. Har C kommit överens med några att dom skulle komma förbi utan att säga nåt? Dessutom kom inte katten som hon brukar när hon har varit inne och man kommer hem. Klev lite längre in i huset och såg att toadörren var stängd, och den är aldrig stängd hos oss. Misstänksam. Sen såg jag serpentiner i taket och började förstå att det möjligen är en babyshower på gång. Men det var inga som hoppade fram, så jag började fundera på var dom var någonstans. Men så när jag kom in i köket stog dom där och så lurad jag blev. 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken söndag det blev <3 Tack alla fina ni, ni som var på plats och ni som inte kunde vara med. Superfina presenter och väldigt gott fika :) Nu är vi redo att träffa Lilla Pyret allihopa :)
 
Jodå, IKEA sakerna skruvade jag ihop efteråt medan mannen var iväg och dömde hockey.
Före
Före
 
Efter
 
Efter
 
Efter